Prova vårt 30-minuters recept för kryddig korvsoppa i en pott

0
Prova vårt 30-minuters recept för kryddig korvsoppa i en pott

Hemlagad soppa som är väl värd 30 minuter av din tid.

Vissa dagar (eller nätter) kräver bara soppa! Oavsett om du är sugen på något välsmakande, eller behöver en måltid som kommer att värma dig, är soppa det perfekta alternativet. Vi handlar inte om det konserverad soppa liv här på SkinnyMs., så vi gör vår egen från grunden. Innan du tror att det kommer att bli en lång, utdragen process, låt mig försäkra dig om att denna välsmakande och kryddiga korvsoppa bara tar en halvtimme att tillaga! Att döma av dess smak och hur näringsrik den är, säger vi att den definitivt är värt ansträngningen!

En 30-minuters måltid i en pott

Denna 30-minuters måltid är perfekt för hektiska veckokvällar!

Denna kryddiga korvsoppa är ett utmärkt alternativ på hektiska veckokvällar eftersom den är enkel och stressfri. Det är inte bara ett 30-minutersrecept, utan det är också en måltid i en pott! En snabb (och utsökt) middag med enkel rengöring? Vad är det att inte älska med det?

Stegen för att göra denna soppa är otroligt enkla. Du kan till och med göra mycket av förberedelserna i förväg (som att tärna upp alla grönsaker) för att spara tid när du väl är redo att laga mat.

Börja med att värma cirka en matsked olivolja i en stor gryta på medelvärme. Tillsätt gul lök, vitlök, morötter, selleri, grön paprika och zucchini. Fräs denna grönsaksblandning i tre minuter. Tillsätt sedan den kryddiga italienska korven, italienska örter och röda chiliflakes i grytan och koka i cirka fem minuter, bryt upp korven medan du rör om. När du har lagt till de tärnade tomaterna, svartpeppar, kycklingbuljong, rostad potatis och grönkål, låt soppan sjuda i cirka 15 minuter. När potatisen är mjuk vet du att den är redo att ätas!

Skål full med näringsämnen

Detta salta och kryddiga sopparecept är laddat med ett brett utbud av grönsaker!

Vår kryddiga korvsoppa ger ett lägre kaloriinnehåll för att tillfredsställa ditt sug efter varm komfortmat. Även om korv inte nödvändigtvis är den magraste proteinkällan, slår denna korvsoppa många andra alternativ när det kommer till klassisk komfortmat. Varje portion innehåller färre än 450 kalorier och erbjuder 20 gram protein.

Dessutom är detta hemlagade alternativ fullmatat med färska grönsaker som erbjuder din kropp ett brett utbud av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Den långa listan av grönsaker varierar i hälsofördelar inklusive men inte begränsat till: minskad risk för hjärtsjukdomar, ökad immunhälsa, bättre matsmältning, blodsocker och viktkontroll, och så mycket mer! Om du behöver hjälp med att få in mer grönsaker i din kost är den här korv- och potatissoppan ett underbart sätt att göra det!

Bästa sätten att servera denna läckra soppa

Njut av denna soppa till middag och sedan igen till lunch nästa dag!

Den här goda soppan kan fungera som en förrättsrätt eller som huvudmåltid! Njut av den till middag en sval kväll, eller förbered den för en vecka med smaskiga luncher. Det är en fantastisk matrester, och eftersom den ger sex portioner är chansen stor att den kommer att ge dig mer än en måltid.

Även om den fyller perfekt av sig själv förstår vi att du kan behöva lite mer. Överväg att para ihop denna kryddiga korvsoppa med ett av dessa smaskiga brödrecept. De kan hjälpa dig att suga upp all den där smaskiga vätskan!

Om du provar denna kryddiga korvsoppa, dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet!

För fler läckra receptidéer, se till att följa oss vidare Pinterestsom vår Facebook sida, eller prenumerera på vår e-nyhetsbrev.

liknande inlägg

Leave a Reply