Healthy Turkey Wraps – Chelseas stökiga förkläde

0
Healthy Turkey Wraps – Chelseas stökiga förkläde

Lätt och Friska kalkonwraps börja med en mjuk tortilla som vi laddar upp med deli kalkonkött, vit cheddarost och den snabbaste äppelslawen. Denna wrap är packad med protein och fibrer, den är mättande, mättande och så god!

För Friska Turkiet Sallad Wraps, prova dessa Tacosallat Wraps som ersätter mald kalkon i stället för köttfärs. Dessa kycklingsallat Wraps är en annan favorit (igen, byt kyckling mot kalkon om så önskas).

Detta Hälsosam kalkonwrap är en del av våra Back-To-School Lifesavers – en serie recept som är avsedda att ha lite (eller ingen) hackning av grönsaker, minimal förberedelsetid, cirka 10 ingredienser eller mindre (inte inklusive skafferihäftklamrar) och använda barnvänliga ingredienser . Klicka här för att se alla recept i serien!

Friska kalkonwraps

Förra året delade vi två wrap-recept i vår serie av back-to-school-recept (Turkey Cranberry Wrap och Chicken Caesar Wrap). Och i år har vi fått ännu en vinnande wrap!

Vi älskar wraps – de är en favorit till lunch, och de kan också göra en fantastisk middag. Framförallt om du behöver en snabb middag på språng! Jag älskar att förbereda några av dessa wraps med lite uppskurna frukter och grönsaker, chips och drinkar att ta som en picknick när vi tittar på barnsport eller njuter av de senaste varma dagarna!

Och dessa wraps är den perfekta bryggan mellan sommar och höst. Den krispiga äppelslawen passar vackert ihop med kalkonen och den vita cheddaren.

Ingrediensbild - bild av alla ingredienser som används i denna hälsosamma kalkonwrap

Hälsosam kalkon Wrap-ingredienser

 • Mjöl tortillas. Vi älskar dessa Obakade tortillas från TortillaLand® (ej sponsrad). De finns vanligtvis i den kylda delen av livsmedelsbutiken nära ostarna och är de bästa smakmässigt. De har en fantastisk konsistens och säkerställer att dessa wraps smakar lätt och fräscht. Vi föredrar definitivt obakade tortillas som kan värmas upp på spishällen – de viker sig bättre och smakar fräschare. Om du bara har förberedda tortillas, värm dem under en fuktig pappershandduk i 10 sekunder i mikron innan du använder dem.
 • Deli kalkon. Vi gillar att använda en god, nyskivad deli-kalkon till dessa hälsosamma kalkonwraps — Boar’s Head® är vår personliga favorit. Vi gillar också ett tjockt snitt gjord av Hillshire Farm – deras förstklassiga snidade ugnsrostade kalkonbröst (bilden ovan). Och om du inte gillar kalkon så har vi till och med gjort dessa med delikatessskinka och njutit av dem!
 • Vit cheddarost. Sargento® lagrad vit Cheddar är en favorit i dessa wraps. En skarp (gul) cheddar är också så gott!

SNABBTIPS

Om du har oro över natrium- eller nitritnivåer i delikatesskalkon, kan du enkelt hitta skivad kalkon utan tillsatser. De är vanligtvis märkta ekologiska eller naturliga.

Healthy Turkey Wraps processshots - gör äppelslawen

Ingredienser fortsättning.

 • Mayo. Även om det finns lite majonnäs i dessa hälsosamma wraps, är det väldigt minimalt och mycket lättare än den typiska dressingen för kalkonwraps som andra recept kan kräva.
 • Äpple. Äpplet ger en fin kontrastsmak till kalkonen samt några söta och syrliga toner. Vi rekommenderar ett Granny Smith-äpple här för att få lite syrlighet.
 • Citron. Citronen tillför syra och fräschör. För en ännu starkare smak, tillsätt lite citronskal!
 • Kålsallad blanda. Inget märkvärdigt här – bara ett köpt paket med coleslaw fungerar utmärkt! De flesta coleslaw-blandningar finns i produktavdelningen i livsmedelsbutiken nära andra förpackade salladsblandningar.

Processbilder - bilder av majonnäs som sprids på tortillorna, sedan tillsätts kalkon, ost och äppelslaw

Är kalkon- och ostinpackningar hälsosamma?

Vi älskar dessa wraps eftersom de innehåller mycket fibrer och protein, vilket hjälper dem att bli mer mättande.

Här är några byten om du arbetar med kostrestriktioner:

 • Siete® kalkonomslag: Vi njuter verkligen av denna omslag i en Cassava Tortilla. Dessa tortillas är mer benägna att gå sönder, men de är bra om du behöver något glutenfritt och nöttfritt! (Värm dem i mikrovågsugnen i cirka 8-10 sekunder innan du använder dem.)
 • Kalkon spenat wrap: Vill du ha ännu mer grönsaker? Tillsätt en näve babyspenat innan du lägger i kalkonen.
 • Hälsosam spenatwrap: Byt ut tortillan med en Spenat Wrap istället!

Närbild av hälsosamma kalkonwraps på en tallrik redo att avnjutas

Fler inpackningsrecept:

Friska kalkonwraps

Lätt och Friska kalkonwraps börja med en mjuk tortilla som vi laddar upp med deli kalkonkött, vit cheddarost och den snabbaste äppelslawen. Denna wrap är fullproppad med protein och fibrer, den är mättande och mättande och så god!

Friska kalkonwraps

Lätt och Friska kalkonwraps börja med en mjuk tortilla som vi laddar upp med deli kalkonkött, vit cheddarost och den snabbaste äppelslawen. Denna wrap är fullproppad med protein och fibrer, den är mättande och mättande och så god!

Instruktioner

 • KÅLSALLAD: I en medelstor skål, tillsätt 1 kopp coleslaw-blandning, 1 kopp rivet Granny Smith-äpple (rivet på de stora hålen på ett rivjärn), 2 matskedar majonnäs, 1 matsked citronsaft, plus en nypa salt och peppar. Kasta för att kombinera.

 • HOPSÄTTNING: Ställ ut tortillas och bred ett tunt, jämnt lager majonnäs på var och en. I mitten av tortillorna, lägg till deli kalkon (så mycket eller så lite du vill, men så mycket att inpackningen är svår att hantera). Skär ostskivorna på mitten och lägg osten ovanpå kalkonen. Dela slutligen coleslawen jämnt mellan varje tortilla.

 • NJUT AV: Rulla ihop wraps hårt, skär på mitten och njut omedelbart! (Dessa lagras inte eller håller inte super länge – den fräcka coleslaw kommer att börja göra dem blöta.)

Receptanteckningar

Anmärkning 1: Mayo: Ju bättre majonnäs, desto bättre smak! Vi älskar Hellman’s/Best Foods®.
Anmärkning 2: Coleslaw: Inget märkvärdigt här – bara ett köpt paket med avklädd coleslaw (vanligtvis i produktavdelningen i livsmedelsbutiken nära andra förpackade salladsblandningar).
Anmärkning 3: Mjöltortillas. Vi älskar dessa Obakade tortillas från TortillaLand® (ej sponsrad). De finns vanligtvis i den kylda delen av livsmedelsbutiken nära ostarna och är de bästa smakmässigt. De har en fantastisk konsistens och säkerställer att dessa wraps smakar lätt och fräscht. Vi föredrar definitivt obakade tortillas som kan värmas upp på spishällen – de fälls ihop bättre och smakar fräschare. Om du bara har förberedda tortillas, värm dem under en fuktig pappershandduk i 10 sekunder i mikron innan du använder dem.
Anmärkning 4: Ost: Sargento® lagrad vit Cheddar är en favorit i dessa wraps. En skarp (gul) cheddar är också så gott!

Näringsinnehåll

Servering: 1servering | Kalorier: 268kcal | Kolhydrater: 19g | Protein: 10.5g | Fett: 17.1g | Kolesterol: 35,7mg | Natrium: 329,9mg | Fiber: 3.3g | Socker: 5.3g

Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla korrekt näringsanalys för våra recept. Våra näringsdata beräknas med hjälp av en tredjepartsalgoritm och kan variera, baserat på individuella tillagningsstilar, mått och ingrediensstorlekar. Vänligen använd denna information för jämförelsesyften och rådfråga en sjukvårdspersonal för näringsvägledning vid behov.

liknande inlägg

Leave a Reply