Grillet havaborre – Keralan mildt krydret opskrift

0
Grillet havaborre – Keralan mildt krydret opskrift

Fremstilling af Keralan Tandoori Fish

Marinaden passer godt til næsten enhver fisk. Denne grillede havbars er så god.

Tandoors og BBQs er en fremragende, sund måde at tilberede fisk og skaldyr på. I denne opskrift viser jeg dig, hvordan jeg gjorde det i min tandoor, men der er ingen grund til, at du ikke kan tilberede denne grillede havbars på grillen.

Tricket er at få det rigtige spyd, som jeg vil vise dig, hvordan du gør.

Marinaden, jeg brugte, er en opskrift, jeg lærte i Munnar, Kerala. Den er ret krydret, men kan nedtones ved at tilsætte mere yoghurt. Personligt kan jeg godt lide det krydret. Enhver ubrugt marinade kan serveres, opvarmet som en sauce til fisken.

I øvrigt holder jeg tandoorkurser i mit hjem i North Yorkshire, hvor du kan lave mad i en rigtig tandoorovn. De 4 timers timer er meget sjove, og du vil ikke gå sulten væk. For mere information, klik venligst her.


The Curry Guy Veggie

Laveste prisgaranti!


Fremstilling af Keralan Tandoor Fish

Mariner fisken i den ristede tomatmarinade i cirka 20 minutter.


Fremstilling af Keralan Tandoori Fish

Spidd fisken som beskrevet i opskriften nedenfor.


At lave Keralan Tandoori fisk

Over varme kul på grillen eller i en flammende varm tandoor, steg fisken i cirka fem minutter.


At lave tandoori fisk

Fjern fra varmen og lad det dryppe i fem minutter, og sæt derefter tilbage på eller i varmen for at afslutte tilberedningen.

Forberedelsestid
5 minutter

Kogetid
10 minutter

Samlet tid
15 minutter

Instruktioner

  1. Lav lave slidser på hver side af fisken og kvæl med marinaden indvendigt og udvendigt. Marinaden, som den er, er ret krydret. Rør en eller flere spiseskefulde græsk yoghurt i efter smag, hvis du foretrækker en mildere varme.
  2. For at stikke fisken, stikkes dit spyd i mundenden og før det ned langs ryggen af ​​fisken ud af haleenden. Jeg har fundet ud af, at dette er den bedste måde at gøre det på, især i en tandoorovn. Jeg har aldrig mistet en fisk på den måde!
  3. Hvis du laver mad i en tandoor, skal du stikke en kartoffel i enden for at forhindre fisken i at glide ind i ilden.
  4. Stil dine spyd enten over direkte varme på grillen eller i en brændende varm tandoorovn.
  5. Kog, vend ofte, hvis du er på en grill i cirka fem minutter. Tag derefter fisken af ​​eller ud af varmen i fem minutter for at dryppe. Dette er vigtigt, da det vil forhindre opblussen og også hjælpe med at opnå sprødere hud. Hvis du har lyst, kan du pensle lidt mere marinade på fisken på dette tidspunkt.
  6. Sæt den tilbage på eller i varmen for at fortsætte med at lave mad i cirka fem minutter. Server straks med lidt af den varme ristede tomatchutney.

Anbefalede produkter

Som Amazon Associate og medlem af andre tilknyttede programmer tjener jeg på kvalificerende køb.


Kunne du lide denne opskrift?

Slut dig til mig på Facebook, hvor jeg deler alle mine seneste opskrifter og videoer. Bare klik på det Facebook-ikon til venstre, og lad os lære hinanden at kende!

lignende indlæg

Leave a Reply