Cuban Sliders – Chelseas stökiga förkläde

0
Cuban Sliders – Chelseas stökiga förkläde


Middag

Vem älskar inte en god kubansk smörgås? Inget slår dessa kubansk Reglage! Vi har söta och smöriga Hawaii-rullar fyllda med smält schweizisk ost, kryddat rivet fläsk, mör skinka och skarpa dillgurka.

Prova några av våra andra favoritrecept som dessa franska dip-sliders, skinka- och ost-sliders eller italienska sliders.

Bild på Cuban Sliders

De bästa kubanska glidarna!

Vi älskar skjutreglage runt dessa delar – de är den ultimata festmaten som tilltalar människor och de är galet enkla att göra!

Medan jag vanligtvis serverar sliders för speldagar eller helgdagar, inser jag hur trevliga de är på sommaren när det är en massa av mina pojkars vänner över (och de är alltid hungrig). De kan ner en panna med reglage på nolltid alls!

Processbilder - bilder av smör, Dijon och Worcestershire som kombineras för att göra såsen som går på rullarna

Vad är en kubansk smörgås gjord av?

Traditionellt innehåller ingredienserna i en kubansk smörgås rostat fläsk, skinka, schweizisk ost, pickles, senap och ibland salami. Smörgåsen är gjord på mjukt, lite sött kubanskt bröd.

Dessa kubanska Sliders är inte alltför långt borta; här är en uppdelning av huvudingredienserna:

 • Hawaiian söta middagsrullar. Dessa rullar är perfekta – mjuka, lite söta och smöriga. De blir snygga i ugnen.
 • Kokt, kryddat och strimlat fläsk. Vår lokala livsmedelsbutik säljer detta bekvämt förpackat fläsk tillsammans med kokt och strimlad rotisseriekyckling. Det gör dessa reglage så enkla! Om du inte hittar tillagat fläsk, förbered lite i en långsam kokare eller så kan du till och med lämna det från reglagen och dubbla skinkan istället!
 • Skinka. Skinka från delikatessbutiken är vår favorit, men vilken som helst fungerar – tunt skivad är bäst här.
 • schweizisk ost. Vi älskar bebis schweizisk ost i dessa bäst, men alla schweiziska fungerar!
 • Ättiksgurka. Dillgurka är bäst (undvik bröd- och smörgurka här) – antingen chips eller skivor.
 • Dijon senap. Se till att det är det Dijon, inte gul senap; vi älskar Grey Poupon® bäst på dessa Cuban Sliders.

SNABBTIPS

Vad heter den traditionella kubanska smörgåsen? En cubano. Översatt betyder det “den kubanska.”

Bearbeta bilder av Cuban Sliders--bilder av skivor av skinka, fläsk, schweizerost och dillgurka som läggs till

Vad passar bra med kubanska glidare?

Våra favoritsidor med dessa reglage:

Processbilder - bilder av den övre halvan av rullarna som läggs på toppen; en smörblandning som sprids ovanpå; bakar allt.

Hur man gör kubanska glidare

Det fullständiga receptet är nedan, men här är några tips för att göra dessa smörgåsar:

 • Häll av saltgurka noggrant för att undvika fuktiga skjutreglage.
 • Låt smält smör kallna något innan du lägger i senap till pålägget.
 • Känn inte att du behöver använda all den smöriga toppingen. Det finns en bra mängd smör att borsta över skjutreglagen, men du behöver inte använda allt! Vi brukar ha ett par matskedar över (låt resterna stelna och bred sedan på lite rostat bröd!).
 • Strimla fläsket lite till om det behövs, så att du inte lägger till bitar av fläsk i reglagen (vilket kommer att göra dem svårare att äta).

Närbild av den kubanska skjutaren på en tallrik

LAGRING

Förvaring för kubanska sliders

Dessa reglage är bäst direkt ur ugnen när rullarna är fint knapriga och osten är perfekt smält.

För rester, låt reglagen svalna till rumstemperatur och förvara dem sedan i lufttäta påsar/behållare i kylen. (Kubanska glidare blir mjukare och lite blötare för varje dag de sitter i kylen.)

Bild på brickan med kubanska glidare

Fler enkla middagsrecept:

Kubanska glidare

Vem älskar inte en god kubansk smörgås? Inget slår dessa kubansk Reglage! Vi har söta och smöriga Hawaii-rullar fyllda med smält schweizisk ost, kryddat rivet fläsk, mör skinka och skarpa dillgurka.

Kubanska glidare

Vem älskar inte en god kubansk smörgås? Inget slår dessa kubansk Reglage! Vi har söta och smöriga Hawaii-rullar fyllda med smält schweizisk ost, kryddat rivet fläsk, mör skinka och skarpa dillgurka.

Instruktioner

 • PREP: Förvärm ugnen till 400 grader F och spraya en 9×13-tums bakform med matlagningsspray. Avsätta.

 • SEPARAT RULLAR: Packa upp rullarna och använd en vass sågtandad/brödkniv, skiva genom alla rullarna som ett ark, samtidigt som de enskilda rullarna behålls intakta. Lägg den nedre halvan av rullarna i den förberedda pannan.

 • SENAPSSÅS: Kombinera i en liten skål 3 msk dijonsenap, 2 tsk Worcestershiresås och 3 msk smält (men något kylt) smör. Blanda snabbt tills det är slätt och fördela sedan hälften av senapsblandningen över den nedre halvan av rullarna i bakformen. På den skurna sidan av den övre halvan av rullarna, fördela resten av smörblandningen jämnt ovanpå.

 • MONTERA: Toppa de senapstäckta rullbottnarna jämnt med skinkskivor. Lägg pulled pork ovanpå och sedan ostskivorna. Tryck försiktigt ner till ett jämnt lager. Tillsätt väl dränerad saltgurka. Lägg till sist toppen av rullarna ovanpå.

 • TOPPINGSÅS: I en annan liten skål, tillsätt de återstående 5 matskedarna smält smör och 1-1/2 tsk av vardera hackad vitlök, hackad lök och vallmofrön. Tillsätt 3/4 tsk havssaltflingor. Vispa. Använd en bakelseborste för att pensla blandningen över toppen och sidorna av rullarna. (Det är ok om det blir lite över – känn inte att du måste använda allt.)

 • BAKA: Täck löst med folie och grädda i förvärmd ugn i 20 minuter. Avtäck och grädda ytterligare 5-10 minuter, eller tills rullarna är fint gyllene och osten smält. Ta ut ur ugnen och låt stå i 5 minuter innan du skär isär rullarna med en mycket vass kniv. Njut genast!

Receptanteckningar

Anmärkning 1: Kokt, kryddat och strimlat fläsk: Vår lokala livsmedelsbutik säljer detta bekvämt förpackat tillagat fläsk tillsammans med kokt och strimlad rotisseriekyckling. (Vi har också provat detta kokt fläsk utan sås). Att köpa fläsket som redan är tillagat, kryddat och rivet gör dessa reglage så enkla! Om du inte hittar tillagat fläsk, kan du förbereda lite i en slow cooker och strimla det eller så kan du till och med lämna fläsket utanför reglagen och dubbla skinkan istället! (Använd inte förkokt fläsk i en BBQ-sås, det kommer att förstöra smaken här!)
Anmärkning 2: Havssaltflingor: Dessa är stora saltflingor så omvandlingen till fint salt är inte densamma. Om du inte har dessa saltflingor, tillsätt en liten nypa fint/bordssalt istället.

Näringsinnehåll

Servering: 1servering | Kalorier: 349kcal | Kolhydrater: 20.2g | Protein: 18.3g | Fett: 21.3g | Kolesterol: 82,7mg | Natrium: 844mg | Fiber: 1.5g | Socker: 9.7g

Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla korrekt näringsanalys för våra recept. Våra näringsdata beräknas med hjälp av en tredjepartsalgoritm och kan variera, baserat på individuella tillagningsstilar, mått och ingrediensstorlekar. Vänligen använd denna information för jämförelsesyften och rådfråga en sjukvårdspersonal för näringsvägledning vid behov.

liknande inlägg

Leave a Reply