Brændt burrata med tomater og hvidløg

1
Brændt burrata med tomater og hvidløg

Så sidste år, da vi rejste til Lafayette og Baton Rouge og New Orleans med nogle få ugers mellemrum på grund af min søns skoliose… ved jeg ikke engang, hvad jeg skal kalde det. Drama? Diagnose? Behandling? Alligevel. Når vi gjorde det, gjorde vi altid et punkt ud af at gå til butikker som Trader Joe’s og Whole Foods, steder vi ikke har i vores lille by. Vi kom altid hjem med en række forskellige oste (deraf alle charcuteripladerne fra 2021) og altid kom hjem med burrata. Burrata er en mild, umoden mozzarellaost. Der er to dele til det – den fastere skal og den flydende indre. Og en af ​​mine yndlingsting er at stege burrata med tomater og hvidløg og derefter servere den med sprødt brød. Du kan også røre det hele sammen og servere det med pasta.

Du skal bruge 8 ounce burrata, babytomater, fed hel hvidløg, ekstra jomfru olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber.

Du kan også tilføje nogle hakkede friske italienske krydderurter som persille, basilikum, oregano, og du skal bruge noget sprødt brød til servering.

Forvarm ovnen til 425. Placer tomater og hvidløg i en 8×8″ bageform eller en tærteplade. Du får lyst til at skrælle hvidløget, men lad det for det meste være hel (jeg knuser mit med en kødkniv og tager så skrællerne af).

pillede hvidløg til ristet burrata

Dryp med olivenolie og drys med et nip salt og lidt friskkværnet sort peber. Læg burrataen i tomaterne, dryp derefter lidt mere olivenolie og drys med salt og peber.

burrata, tomater og hvidløg før stegning

Steg i 20-25 minutter eller indtil osten er gyldenbrun og tomaterne sprænger.

ristet burrata med tomater og hvidløg

Tag den ud af ovnen og lad den stå i 5-10 minutter. Pynt med friskhakkede italienske krydderurter, hvis det ønskes. ristet burrata med tomater og hvidløg Mos tomaterne lidt og server derefter med skiver ristet brød.

ristet burrata med tomater og hvidløg

Print

urur-ikonbestikbestik ikonflagflag ikonfoldermappeikoninstagraminstagram ikonpinterestpinterest ikonfacebookfacebook ikonPrintudskriv ikonfirkanterfirkanter ikonhjertehjerte ikonhjerte solidthjerte solid ikon


Beskrivelse

Burrata er en mild, tæt fætter til mozzarella, og at stege den med tomater og hvidløg er en perfekt forret eller let middag at dele rundt om et bord!


8 ounce burrata
12 ounce baby tomater
68 fed hele hvidløg, pillede
Om 34 spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie
flagesalt og friskkværnet peber
Hakket friske italienske krydderurter (persille, basilikum, oregano osv.; valgfrit)
Sprødt brød til servering


Forvarm ovnen til 425. Placer burrata i en 8×8″ bradepande, og omring derefter med tomater og hvidløg. Dryp med olivenolie og drys med et nip salt og lidt friskkværnet sort peber. Steg i 25 minutter eller indtil osten er gyldenbrun og tomaterne sprænger. Tag den ud af ovnen og lad den stå i 3-5 minutter. Pynt med friskhakkede italienske krydderurter, hvis det ønskes. server derefter med skiver ristet brød.


lignende indlæg

Leave a Reply