Back-To-School Lifesavers: A Recipe Series (År 2)

0
Back-To-School Lifesavers: A Recipe Series (År 2)Middag

Välkommen tillbaka till serien!

Vi hade så roligt att arbeta igenom och sammanställa våra enklaste favoritrecept åt dig förra året. Om du är ny här (Hej! Välkommen!) eller missade det förra året, startade vi en serie för att förbereda dig för skolgången och galenskapen som följer med den.

Vi delade en hel massa enkla recept med följande avsikter:

  • Först och främst: massor av smak. Du kan förvänta dig ultrasmakrika och välsmakande måltider – ingen bör offra smak i ett försök att få en snabb middag på bordet!
  • Lite eller ingen grönsakshackning: De flesta av recepten kräver inte hackning. Vi använder många butiksköpta genvägar, vilket vi förklarar i inlägget. Om det blir någon hackning är det aldrig mer än några få ingredienser.
  • alternativ: Många av recepten innehåller alternativ för köpta genvägar eller hemlagade element om du upptäcker att du har extra tid och lust att göra något från grunden. Varje gång vi rekommenderar en viss produkt eller procedur kan du lita på att vi har testat och verifierat det.
  • Barnvänlig: Med barn vet jag vilken kamp måltider kan skapa, så vi har varit väldigt noga med att skapa och dela recept som våra egna barn tycker om. Detta är alltid en knepig sak eftersom vissa barn är mer kräsna än andra. Förhoppningsvis kommer du att upptäcka att recepten är lätta att anpassa till ditt barns preferenser eller ge dem en möjlighet att bli mer äventyrliga.
  • Minimal Ingredienser: Vi strävar efter att hålla varje recept på cirka 10 huvudingredienser. Det kan variera lite, men när recepten har mer än 10 ingredienser, inkluderar vi ofta skafferihäftklamrar som du förmodligen redan har till hands. Vi räknar inte saker som olivolja, salt, peppar, vatten, sojasås och kryddor som det typiska hushållet har i denna räkning.

Fyra bilder av Back-To-School Lifesavers: A Recipe Series (År 2): sallad, sliders, köttbullar och cashewkyckling

Vad du kan förvänta dig i år

Och i år har vi jobbat hårt för att leverera samma goda som förra året, med en hel uppsjö av helt nya recept.

Varje inlägg kommer att innehålla:

  • Steg-för-steg foto anvisningar.
  • A enkel tryckbar recept.
  • En video handledning om hur man gör receptet.

Fyra bilder av Back-to-School LIfesaver-måltider

Följ serien på sociala medier!

Varje dag kommer vi att dela en steg-för-steg handledning visar hur man gör varje recept (du kommer att se hur enkla de är!) över på Instagram. Se till att följa Instagram-berättelserna eller komma ikapp i det sparade avsnittet “höjdpunkter” på Instagram. Vi kommer också att dela rullar (snabba 30-sekunders recepthandledningar) på Instagram och Tick ​​tack.

De fullständiga receptvideorna kommer att delas på Facebook.

Fyra Back-to-School Livräddare middagar

Plus, FLERA bonusrecept

Utöver de NYA middagsrecepten kommer vi också att dela med oss ​​av fem bonusrecept i slutet av varje vecka som är mellanmål/godis/frukostidéer från skolan.

Återigen kommer dessa recept att dela steg-för-steg-fotoanvisningar och ha en videohandledning. Vi kommer också att dela dessa bonusrecept på sociala medier så se till att lyssna på dem!

Vi skulle älska att höra från dig!

Vi är så glada över att ta tillbaka den här serien för ytterligare ett år och vi hoppas inte på att dessa recept är sådana du kommer att njuta av när du övergår från sommaren.

Vi vill gärna höra din feedback i kommentarsfälten för recepten och vad du tycker om serien. Tack så mycket för att du stödjer denna webbplats; att ha dig här och höra från dig betyder den absoluta världen för oss alla på den här sidan av internet som lägger vårt hjärta i dessa recept. ❤️

liknande inlägg

Leave a Reply